Herkuttele risteilyn lomassa

M/S Camillalla pääset risteilyn  lomassa nauttimaan myös herkullista ruokaa á la Carte -listamme. Laivassa on A-oikeuksin toimiva á la carte ravintola, näköalabaari sekä aurinkokansi.


Ennakkotiedustelut sales@karelialines.fi tai 05 4530 380.

RYHMÄT

Ryhmäalennukset risteilylipuista:
vähintään 16 henk. / 1 vapaa, vähintään 32 henk. / 2 vapaata

* edellyttää yhteistä maksusuoritusta

m/s Camillalla on ravintola A-oikeuksin, aurinkokansi ja reittiselostukset.

Tilausristeilyistä voit pyytää tarjouksen suoraan sales@karelialines.fi / puh. 054530380

M/S Camilla – Suomen suurin sisävesilaiva

Suomen suurin sisävesilaiva M/S Camilla on yksi maamme nykyaikaisimmista sisävesilaivoista. M/S Camilla on rakennettu Ranskassa vuonna 1987. Lappeenranta on ollut sen kotisatama kesästä 1990 alkaen.

Laivassa on A-oikeuksin toimiva á la carte ravintola, näköalabaari sekä aurinkokansi. Perheen pienimmät viihtyvät lasten puuhanurkassa lelujen ja pelien parissa. M/S Camillassa koet Saimaan sinisen seikkailun sekä Saimaan kanavan ensimmäisen sulutuksen, jossa korkeusero on huikeat 13 metriä.

Laiva risteilee kesäaikaan kahdesti päivässä jokaisena arkipäivänä. M/S Camilla sopii avonaisen rakenteensa ansiosta monipuolisesti yksityisristeilyihin kuten yritystilaisuuksiin, häihin sekä muuhun tilausliikenteeseen. Tilausristeilylle voimme myös räätälöidä yksilöllisen reitin sekä matkaan sopivan teeman.

Varustamo ei vastaa myöhästymisistä, keskeytyneistä vuoroista tai menetetyistä jatkoyhteyksistä. Varustamo varaa oikeuden aikataulu- ja hintamuutoksiin.

HUOM! Laivaamme varataan usein myös yksityistilaisuuksiin, joten risteilyaikatauluihin voi tulla muutoksia. Varmistathan paikkasi ennen risteilyä!